top of page

Lessen op maat

Taallessen zijn beschikbaar in alle vormen en kleuren. Toch is het niet eenvoudig om een opleiding te vinden die helemaal op je noden aansluit. Veel cursussen zijn te snel of te traag, te oppervlakkig of te intensief, te specifiek of net te algemeen.
 

Elkano biedt jou een lestraject op maat. Samen analyseren we eerst jouw leerstijl, je huidig niveau en je ambities. Het resultaat is een aangename, persoonlijke en doeltreffende cursus die jou op een relatief korte tijdspanne zo dicht mogelijk bij je doel brengt.

Wat kan je verwachten?

 • Professionele lessen Nederlands, Frans of Engels
   

 • Sterke focus op conversatie en overwinnen van de spreekdrempel
   

 • Traject op maat met aangepast materiaal en intensieve opvolging
   

 • Flexibele lesmomenten die samen worden ingepland
   

 • Fysieke lessen of online
   

 • Kleine groepjes (max. 4 personen) met een gelijkaardig profiel kunnen samen les volgen

Mijn achtergrond als leraar

Na mijn studies Vertaler begon ik als uitwisselingsstudent in Japan (2006-2007) voor het eerst les te geven aan kinderen en volwassenen. Terug in België werd ik aangenomen om naast mijn studies bedrijfscursussen Frans te geven. In 2009 werkte ik mijn Specifieke Lerarenopleiding af aan de Universiteit Antwerpen en werkte ik een tijdje in het reguliere onderwijs. Als vrijwilliger gaf ik cursussen Engels en Spaans aan boord van een educatieve cruise.

 

Sinds 2017 werk ik voltijds zelfstandig en heb ik tientallen professionele taalcursussen verzorgd. In 2022 stoomde ik de laatstejaarsleerlingen van de Da Vinci International School in Antwerpen klaar voor hun internationaal eindexamen Frans.

Professionele vertaling vanuit het Engels, Frans en Duits. Mijn specialisaties? Technische en creatieve teksten.

Leesbare en doeltreffende copy voor jouw website, social media, artikels… Jij geeft me de input, ik geef je een vlotte tekst.

Wil je de drempel overwinnen om vlot Nederlands, Frans of Engels te kunnen spreken? Ik begeleid je in een persoonlijk traject.

Was het nu d, t of dt? En moet daar een streepje staan of niet? Vermijd een slechte indruk en laat je teksten nalezen door een professional.

bottom of page